Børneliv

Et godt og trygt børneliv er at finde i Nr. lyndelse/ Nr. Søby området. Med mange skoler, foreninger, fritidsmuligheder og masser af plads at boltre sig på, er rammerne lagt for en god barndom i et trygt miljø, hvor børn kan:

  • Gå i vuggestue, børnehave og folkeskole i Nr. Lyndelse/ Nr. Søby til og med 10. klasse. Og når det er tid til at finde sig en ungdomsuddannelse, er Fåborg og Odense blot få kilometer væk.
  • vokse op med natur og årstidernes gang nær ved.
  • Blive del af et rigt foreningsmiljø hvor der kan prøves kræfter med alt fra fodbold over musik til ????

Pasningsmuligheder og skole For de helt små, er der mulighed for dagpleje og når de små bliver lidt større, så er der flere børnehaver at vælge imellem. Når det bliver tid til første skoledag, så er der to skoler i området, den kommunale Carl Nielsen Skolen og den private skole Nr. Lyndelse Friskole.

Fritidsaktiviteter I Nr. Lyndelse/ Nr. Søby mangler der ikke tilbud til en aktiv fritid. Af sport kan der dyrkes fodbold, håndbold, badminton, cykling, gymnastik og hos KFUM spejderne kan fritiden nydes med rafter, snobrød og knob.
Derudover er der er en masse andre tilbud, bl.a. har aktivitetshuset Skullerodsholm et hav af tilbud til aktive børn og unge og musikskolen spiller også en rolle i mange børn og unges opvækst i området.

Og så er der ikke mindst de mange traditioner ,som børnene glæder sig til og deltager i hvert eneste år: Fastelavnsfest, gymnastikopvisning, sommerfester, skoleafslutning, Sankthans fester og juletræsfester.

Kort sagt, man keder sig ikke i Nr. Lyndelse/ Nr. Søby.